Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Logické Blue Toad Murder Files pro PSN

Až čtyři lidé budou řešit vraždu.

Britská společnost Relentless Software si získala jméno na soutěžní sérii Buzz!, která má na Playstation 3 dost velký úspěch. Tedy alespoň za hranicemi. Jejich novinka bude ale úplně jiná. Půjde o kombinaci logické hry a adventury a vaším úkolem bude v šesti epizodách, vydávaných postupně na PSN Network, řešit vraždy.

Základní koncept je velice sympatický. Vezměte si, když s rodinou sledujete Poirota, něco od Agáty Christie nebo Columba (kdybyste tedy nevěděli od začátku, kdo je vrah). Tvůrci hry chtěli, abyste se s celou rodinou v jednotlivých epizodách snažili přijít na to, kdo je vrah, jenom s tím, že jednotlivé herní epizody budou podstatně jednodušší, než případy, které museli řešit geniální televizní detektivové.

Což znamená, že až čtyři lidé lokálně na jedné konzoli budou moct běhat po malém městečku a hledat vrahy. Ten, kdo do konce epizody vyřeší nejvíc hádanek a identifikuje správně vraha, získává na konci nejvíc bodů. K dispozici budete mít čtveřici různých detektivů, které si budete moct vzít a ovládat.

První epizoda vychází na PSN Network už v prosinci. Kdy budou následovat další a za kolik peněz se budou jednotlivé epizody prodávat, to zatím není jasné.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Blue Toad Murder Files

PS3, PC

Related topics
PS3
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments