If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

LucasArts dává ruce pryč od Old Republic

Hra není tak kvalitní, jak by měla?

LucasArts už nemá téměř nic společného s očekávanou MMO Star Wars: The Old Republic. Kromě toho, že poskytli Bioware a EA licenci. Původně měl LucasArts hru vydávat ve spolupráci s EA, ale nakonec se dohodli, že všechny aspekty distribuce bude mít na starosti pouze Electronic Arts.

V tiskové zprávě se píše, že EA už má pod sebou vydávání, marketing i distribuci, aby "všechny tyto aspekty byly centralizovány pro vyšší efektivitu".

Nemůže to mít ale něco společného se samotnou kvalitou hry? Začínají se objevovat totiž informace, že možná není tak dobrá, jak by mělo být u Bioware zvykem. Hodně spekulací rozvířil zejména blog EA Louse od bývalého zaměstnance EA, který začal vynášet spoustu velice zajímavých informací.

"Bioware utratilo víc peněz při vývoji Old Republic než James Cameron při vzniku Avataru. Nedělám si srandu. Už do té hry dali více než 300 milionů dolarů! Chápete to?" píše na svém blogu. "A víte na co jsou nejvíc pyšní? To je fakt sranda. Nejpyšnější jsou na zvuk. Ta hra má celkem asi 20GB a většinu z toho zabírá dabing. To je to nejlepší, co v té hře mají. Zbytek je hrůza. EA to ví a stejně tak i George Lucas to ví a všichni teď panikaří. Většina lidí z Mythicu byla na Old Republic přesunutá, protože už nemohou posouvat datum vydání."

Zdá se to drsné? Možná, ale už je ověřeno, že EA Louse měl opravdu s Electronic Arts něco společného, protože prozradil spoustu pravdivých informací, které jen tak někdo vědět nemohl.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments