Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

LucasArts oznámili logickou Lucidity

Už tento měsíc bude na X360 a PC.

O tomto projektu se mluvilo už před pár měsíci, dokonce se objevil i první obrázek, ale teď už je to oficiální. LucasArts interně vyvinuli novou logickou hru s názvem Lucidity, kterou nabídnou na Xbox Live a PC již koncem tohoto měsíce.

K odhalení došlo během pořadu Gametrailers TV. Lucidity je 2D platformovka plná puzzlů, v níž se má hlavní hrdinka Sophie sama pohybovat z bodu A do bodu B, ale aby se dostala do bodu B, musíte již vlastními silami vyřešit puzzly, které jí v cestě brání. V hlavním příběhu hra obsáhne 30 levelů a dalších 15 levelů si odemknete jako bonus.

"Hodně jsme se inspirovali u her, jako je Braid a dalších podobných nezávislých projektů," prozradil vedoucí produkce David Nottingham. Atmosféra a grafika byly hodně inspirovány dětskými knížkami a klasickou, ručně kreslenou animací.

V pořadu Gametrailers TV také prezident LucasArts Darrell Rodriguez prozradil, že společnost pracuje na další řadě Star Wars her. Také naznačil, že společnost navazuje spolupráci s jedním významným člověkem, jenž v LucasArts pracoval v jejich zlaté éře adventur. Což by mohl být buďto Ron Gilbert nebo Tim Schafer. Znamená to, že se LucasArts zase vrhnou na adventury? Kéž by!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Lucidity

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments