Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

LucasArts pracují na dobrodružné hře pro nové konzole

Připojují se k trendu.

Od té doby, co nastoupil do studia LucasArts nový šéf, není o nich příliš slyšet. Pokud tedy nepočítáme hrůzostrašný titul Star Wars Kinect. Zdá se ale, že pracují na nových hrách a minimálně jedna bude na konzole nové generace.

Objevil se totiž inzerát, pomocí kterého LucasArts hledá programátora grafiky na nový "akčně dobrodružný" projekt pro nové konzole. "Hledáme zkušeného grafického inženýra, kterého baví real time renderování. Vaším úkolem bude vytvořit základ grafiky titulu pro konzole nové generace a PC," píše se v inzerátu.

Není to tak dlouho, co si LucasArts zaregistrovalo tajemné názvy domén jako starwars1313.com, starwars1313.com a starwars1313.com. Stejně tak si zaregistrovali název Star Wars 1313.

Od té doby, co přišel do čela LucasArts jako nový ředitel Darrell Rodriguez, začal hodně šetřit a propouštět. Zrušil rozpracované The Force Unleashed 3 ještě předtím, než vyšel druhý díl. Po dvou vydaných hrách (The Force Unleashed 2 a Clone Wars - Republic Heroes), které měly špatné hodnocení i prodeje, byl ale nakonec propuštěn i Darrell Rodriguez. Nahradil ho Paul Meegan, který dříve pracoval na Gears of War pro Epic Games.

V létě minulého roku LucasArts prozradili, že pracují na RPG v otevřeném světě, FPS střílečce a akční hře z vesmíru.

Read this next