If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Chystá se Mafia II: Director's Cut edice?

Amazon nabízí kompilaci hry a DLC.

V nabídce internetové sítě Amazon se objevil zatím neoznámený Director's Cut Mafia II, komplet i s pěkným náhledem předního obalu, který si můžete prohlédnout níže.

Nápis na přebalu avizuje, že Director's Cut bude k dispozici pro všechny tři platformy a vyjma původní Mafie II obsáhne i tři stažitelné přídavky (= Joeovo dobrodružství, Jimmyho pomsta a Zrada Jimmyho) plus čtyři balíčky aut a oblečení. Právě těmito auty a oblečky by se lišila od rozšířené verze, která u nás vyšla v prosinci a od března je v prodeji i pro Xbox 360.

Director's Cut edici začal Amazon ráno nabízet jako hotovou věc a byl ochotný ji ještě během dneška expedovat. Server CVG tuto informaci ověřoval u prodejců GameStop v USA, ti ale o dostupnosti hry ani datu vydání nic nevěděli. Že šlo o překlep definitivně potvrdila odpolední úprava stránky na Amazonu, odkud Director's Cut zmizel stejně rychle a potichu, jako se dopoledne objevil. Takže na jeho oficiální distribuci si přece jenom ještě počkáme.

Director's Cut hry by měl v USA stát zhruba třicet dolarů, tzn. v přepočtu něco málo přes 500 Kč. Je otázkou, zda se bude tato edice hry prodávat i u nás - vzhledem k extra obsahu oproti rozšířené verzi i zavedenému modelu druhých reedic se to ale zdá pravděpodobné.

Náhled edice Director's Cut.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia II

PS3, Xbox 360, PC

Mafia II: Jimmy's Vendetta

PS3, Xbox 360, PC

See 1 more

Mafia II: Joe's Adventures

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments