If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Masivní PC patch pro Battlefield 3 už zítra

Připravte se na 2 GB.

Vývojáři z DICE o svůj úspěšný klenot důkladně pečují a proto již 6. prosince vyjde pro PC verzi Battlefield 3 obří patch o velikosti 2 GB.

Patch bude obsahovat nejen spousty oprav, úprav a vylepšení, ale také část obsahu z DLC balíčku Back to Karkand - proto ta velikost.

Mezi novinky bude patřit možnost aktivovat alternativní barevné schéma pro HUD, které tak vyjde stříc barvoslepým hráčům. Opraven by měl být problém s kouřem u pozemních vozidel, rakety by tak měly častěji míjet. Hráči také budou moci oživit dva hráče, jejichž těla leží na sobě. Opraven bude také problém s občasných zeleným poblikáváním obrazovky.

Co se týče balancu, tak některé zbraně byly nyní řádně utlumeny a při střelbě neprozradí hráče na mapě. Upraveno bylo také taktické světlo, které nyní nebude oslepovat na velké vzdálenosti. Zbraně určené výhradně na letecké cíle budou nyní dělat menší poškození vůči obrněným vozidlům a pěchotě. Naopak se zvýšlo poškození, které budou dělat raketomety a tanky vůči protileteckým vozidlům.

Kompletní seznam oprav a úprav najdete na Battlelogu.

Co vás čeká v Back to Karkand.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 3

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments