If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mass Effect 3 asi bude podporovat Kinect

Tvrdí to obal z EA Store.

Možná další velká věc, kterou jsme se měli dozvědět až na E3, se dostala do éteru. Na EA Store se totiž objevil obal hry Mass Effect 3, který zdůrazňuje podporu Kinectu. Ačkoliv byl obrázek na EA Store posléze nahrazen jiným, v době psaní tohoto textu pořád původní odkaz na obrázek funguje.

Že nejde o Photoshop potvrzují i fanouškovské weby, které říkají, že obrázek z obalu zatím nebyl nikde k vidění. Ale jelikož se objevil na oficiálním EA Store, o jeho pravosti asi nelze příliš pochybovat.

Na obalu se píše "Lepší s Kinectem", což naznačuje, že by ve hře měla být nepovinná podpora tohoto pohybového zařízení. Je dost pravděpodobné, že pohybem budete ovládat ve hře jen některé věci - které se samozřejmě budou dát nahradit stiskem tlačítka. Ostatně, už dříve Greg Zeschuk z BioWare v rozhovorech říkal, že studují, jak by se dal Kinect v Mass Effectu využít.

"Jak bychom ho v Mass Effectu využili? Dostane se hráč více do toho světa, když bude mít možnost během rozhovoru využívat gesta svých rukou?" říkal Zeschuk pro GamesIndustry.biz před nějakým časem. "Myslím, že tak by to mohlo určitě fungovat a je to věc, kterou chceme prozkoumat. Rozhodně se ale nedá očekávat, že bychom udělali pro Mass Effect něco jako Dance Dance Krogan."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments