If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mass Effect 3 bude na PC vyžadovat Origin

Nebude proto k dispozici na Steamu.

BioWare potvrdilo, že pokud si budete chtít zahrát na PC Mass Effect 3, musíte si nainstalovat také distribuční online systém EA Origin.

Informaci potvrdil Chris Priestly z BioWare na oficiálním fóru. Prozradil, že hra bude vyžadovat "jednorázovou autorizaci pro hru jednoho hráče". Také řekl, že "nebude omezen počet instalací".

Stejně jako několik dalších titulů od EA z poslední doby, ani Mass Effect 3 nebude z důvodu autorizace přes Origin k dispozici na digitální službě Steam. Chris Priestly k tomu říká zhruba to samé, co EA říkalo na to, proč není na Steamu k dispozici Battlefield 3. Steam má prý přísné podmínky, které zabraňují vydavatelům a vývojářům přímo komunikovat se svými zákazníky - tedy přímo jim nabízet DLC a patche. Dále dodává, že Mass Effect 3 bude v digitální podobě k dispozici všude, kde jim takové věci umožní, tedy případně i na jiných online distribucích vyjma Steamu.

Pokud nebudete chtít, aby Origin sbíral o vašem hraní statistická data, bude možné si tuto možnost přímo ve hře vypnout.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments