Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mass Effect 3 Extended Cut nebudou jen nové filmečky

Nýbrž "trochu osobnější zakončení".

Patříte mezi obrovské zástupy lidí, kteří nebyli spokojení s koncem Mass Effect 3? Pak vás určitě potěšila zpráva o Extended Cut, který by měl konec rozšířit a přizpůsobit vašim rozhodnutím. Co ale přesně tento stahovatelný přídavek zdarma bude obsahovat? Půjde pouze o sérii nových animací na konci hry? BioWare to zatím nechce přesně říct. Ale jen o nové animace prý nepůjde.

Producent Mike Gamble z BioWare na výstavě Penny Arcade řekl: "Půjde o víc než o pár animovaných scén. Jsme šťastní, že na tom děláme. Chceme odpovědět na pár otázek, které máte a chceme prostě, aby měli hráči trochu osobnější zakončení."

To všechno už víme, stejně jako upozornění Mika Gamblea, že konec se nezmění, ani že nepůjde o úplně nový konec hry. "V současnosti na tom pracujeme. Dělá na něm náš animační tým a také naši scenáristé."

"Spousta lidí si stěžovala, že některá rozhodnutí, která udělali, nejsou v konci reflektována. Na to se budeme soustředit. Chceme se ujistit, že na konci Mass Effectu budete mít všechny informace, abyste se cítili spokojení."

Otázkou je, proč už něco takového nebylo původně ve hře. "Nebylo to ve hře, protože jsme nevěděli, že po tom bude taková poptávka."

Hmmm...

Videorecenze Mass Effect 3

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments