Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mass Effect 3 má problémy s importem savů na X360

Pokud máte pozice v cloudu. A pokud máte jiný obličej.

V Americe už je k dostání Mass Effect 3 a lidé si začínají stěžovat, že na konzolích pozorují problémy s importováním uložené pozice z Mass Effect 2 do trojky. EA se už začalo problémem zabývat a zjistili, kde vězí převážně problém. Nelze totiž importovat uložené pozice, které máte na Xbox 360 v cloudu.

Tuto možnost Mass Effect 3 prostě nepodporuje a podle všeho se zdá, že ani podporovat nebude. EA ale nabízejí řešení. Pokud máte uložené pozice v cloudu, prostě je znovu stáhněte na pevný disk a importujte ty z pevného disku. Jenže pozor: takto to lze učinit pouze na původním Xboxu, na kterém uložené pozice vznikly. Pokud jste si za poslední dva roky pořídili nový Xbox 360 a starý už nemáte, uložené pozice nejspíš nenaimportujete. Mass Effect 3 podle všeho nemá ani rád, když se pozice přesouvaly z konzole do konzole.

Jak se také zdá podle fóra BioWare, pokud jste si vytvořili v Mass Effect 1 obličej, ten jste importovali do dvojky a pak jste ho nijak neupravovali, nepřesune se vám do Mass Effect 3. To by nebyla zase taková tragédie, protože si ho lze znovu upravit a utvořit k obrazu svému. Na Xbox už existují zajímavé návody, jak docílit co největší podoby vaší původní postavy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments