Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mass Effect II na PS3 značně vylepšený

Interaktivní komiks a nová dlouhá mise.

Majitelé PlayStationu 3 budou sice ochuzeni o první Mass Effect, ale BioWare jim to vynahradí vyšperkovanou edicí Mass Effectu 2.

Casey Hudson z BioWare řekl v rozhovoru pro magazín Play3, že Mass Effect 2 pro PlayStation 3 bude obsahovat speciální interaktivní komiks, ve kterém budou hráčům nabídnuty různé volby. Hráči tak budou mít teoreticky stejné podmínky pro rozehrání dvojky, jako měli hráči jedničky, jejichž uložené pozice se přenesly do druhého dílu.

PS3 verze bude obsahovat také všechny vydané DLC – Kasumi's Stolen Memories, Overlord a Lair of the Shadow Broker. V balení bude také kód, který hráčům zpřístupní veškerý dosud vydaný obsah na Cerberus Network.

Zároveň s tím se nechal slyšet jeden z doktorů a šéfů BioWare. Greg Zeschuk řekl, že hra na PlayStation 3 bude možná vypadat trochu jinak. Už ale nespecifikoval, zda lépe, či hůře.

„Nejdůležitější je to, že PlayStation 3 je založena na úplně jiné architektuře. Vizuálně se tak hra může lišit," přiznal Zeschuk. „Jedná se o to, že úložiště dat a distribuce grafického čipu je dramaticky odlišná. Nebudeme opět rozpoutávat diskuze, která platforma je výkonnější, protože našich cílů můžeme dosáhnout na obou. Myslím, že na PS3 bude hra působit trochu jinak," řekl Zeschuk.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
PS3
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments