Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Max Payne 3 multiplayer umožní přenesení skupiny do GTA V

V obou hrách můžete hrát se stejnými postavami.

Rockstar prozradilo, že multiplayerové "skupiny", které si vytvoříte v Max Payne 3, pak budete mít možnost přesunout také do Grand Theft Auto V.

Prozradil to spoluzakladatel studia Dan Houser pro server IGN. Řekl, že nové funkce Rockstar Social Club umožňují inovativně fungování a přesouvání různých věcí přes více jejich her.

"Když si v Social Club vytvoříte skupiny, skupiny, které si vytvoříte pro Max Payne 3, tak ty pak budete mít připravené do Grand Theft Auto V, abyste s nimi mohli hrát hned od prvního dne," řekl.

"Je naším cílem učinit multiplayer v našich hrách hlubší a bohatší, než co je v současnosti na trhu. Také chceme, aby byl multiplayer přístupnější pro nováčky a aby řádně odměňoval hardcore hráče."

Dodal také, že Rockstar obvykle nemluví příliš dopředu o svých chystaných hrách, ale tuhle malou informaci o GTA V prozradil.

V Max Payne 3 si můžete vytvářet se svými přáteli soukromé skupiny nebo se můžete připojovat k veřejných skupinám. Můžete se stát členem až pěti těchto skupin a plněním skupinových úkolů budete získávat XP body. Fungují tam i takové věci, že když někdo dvakrát zabije člena nějaké skupiny, ostatní dostanou možnost ho pomstít a podobně. Opět za XP.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Max Payne 3

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments