Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Medal of Honor tu s námi bude dlouho

EA má dlouhodobé plány.

Šéf EA Games, Frank Gibeau, si pět pustil pusu na špacír, tentokrát na téma Medal of Honor. Tahle série tu s námi prý bude ještě hodně dlouho. Novým MoH chtějí EA celou sérii restartovat a dostat se s ní zpátky do top 10.

EA plánují pro nový Medal of Honor obrovskou marketingovou kampaň, která má nejprve mířit na hardcore hráče a následně se má rozvětvit na "kampaň pro skutečně masový trh". Gibeau upřímně dodává, že to bude "Velké uvedení na trh, za kterým bude stát hodně dolarů. Jdeme do toho a jdeme do toho naplno." A pro EA to samozřejmě neskončí jen touto jednou hrou, "EA jde do Medal of Honor byznysu na dlouhou dobu."

Na Medal of Honor pracuje tým EA LA, ale na multiplayeru pracují kluci a holky z DICE, kteří jsou známi především za sérii Battlefield. Senior kreativní ředitel z EA LA, Goodrich, říká: "Battlefield a Medal of Honor jsou dvě velmi rozdílné značky. Mají určitý tón a naše hra má vlastní tón. Myslíme, že je na trhu místo pro obě a to nejen v rámci žánru, ale i v rámci EA."

DICE prý pracují na multiplayeru pro MoH od vydání stahovatelného Battlefield 1943 (loňský červenec). Tento fakt podle některých vysvětluje tak malou podporu po vydání - spousta lidí čekala od nového Battlefieldu 1943 více stahovatelných map, případně zbraní.

Read this next