Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Microsoft porovnává cenu Kinect s Move

Rozdíl si máme spočítat sami.

Brett Siddons z Microsoftu věří, že Kinect má velmi konkurenceschopnou cenu, v porovnání s Move od Sony.

„Na cenu se můžete dívat z několika úhlů pohledu. Je to 150 dolarů, ale je s tím přibalena i hra – Kinect Adventures budou v balíčku s kamerou. A kamera sleduje šest lidí, z toho dva jsou aktivní hráči – nemusíte si kupovat nic jiného.“

„Nechám vás udělat počty, ale když řeknete Nintendo Wii, nebo PlayStation Move, musíte si koupit tohle a tohle, dokonce jen pro hru dvou hráčů. Srovnejte si, co všechno potřebujete pro dva hráče, co všechno musíte pro dva hráče nakoupit a pak to porovnejte s cenou Kinectu. Zjistíte, že Kinect je oceněn velmi konkurenceschopně.“ Říká Brett.

Připomeňme, že Kinect stojí 150 dolarů a v balení je jedna hra, netřeba kupovat nic víc, pouze hry. Bundle Move stojí 100 dolarů a chybí v něm Navigation ovladač, který stojí 30 dolarů. Za 130 dolarů se tedy vyžije jeden hráč. Pokud by snad byly hry pro Move, které by využívaly v multiplayeru jak Navigation ovladače, tak dva Move ovladače pro každého hráče, vyšel by tak kompletní Move na 280 dolarů.

O oficiálních cenách Kinectu v korunách jsme psali zde. U nás se bude Kinect prodávat zhruba za 3990 Kč, nebo jako bundle s novou konzolí Xbox 360 4GB (Arcade) za 7990 Kč.

Read this next