If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mise za Catwoman z Batmana stojí za to

Mnohem více než jen další skin postavy.

Když se Warner Bros. rozhodli zamknout hraní za Catwoman v Batman: Arkham City, nejednalo se jen o laciný trik. Absence kočičí ženy bude majitelům hry z druhé ruky dost vadit, protože nepředstavuje pouze ten typický obsah na způsob "jinak oblečená postavička do multiplayeru" jako v některých jiných titulech.

Jak zjistilo Kotaku, Catwoman se přímo na disku s hrou nenachází, po zadání jednorázového kódu se musí dostáhnout z internetu (253 MB). Pak si užijete kompletně odlišný úvod hry a čtyři rozsáhlé kapitoly příběhu, z nichž každá zabere 15-20 minut.

Tyto mise mají průzkumně-utajeně-bojovou povahu a nejsou pouhou recyklací těch za netopýřího muže. Navíc vzhledem k tomu, že vše se odehrává v otevřeném městě a Catwoman nedisponuje vystřelovacím hákem, musí se za ní hrát úplně jinak než za Batmana, i díky jejím hračkám a sprintování. Vedle toho tu je ještě ten Challenge mód.

"Bez tohoto obsahu za Catwoman bych měl z Arkham City nekompletní pocit," konstatoval recenzent Kotaku. Mimochodem, zvláštní je, že americký GameStop bude k bazarovým kopiím přikládat kód pro download těchto misí. Že by se domluvil s výrobcem hry na provizi za každý takový prodej...?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham City

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments