If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Modern Warfare 2 bez veřejné bety

A s vyšší cenou v případě PC verze.

Příchozí střílečka od Activision - Call of Duty: Modern Warfare 2, se obejde bez veřejné bety. Na rozdíl od prvního Modern Warfare, u něhož proběhlo otevřené testování, které k produktu dost možná přilákalo velké množství dalších hráčů.

Robert Bowling z Infinity Wards, kde hru vyvíjejí, přitom zmínil, že uzavřené beta testování jejich produktu (v rámci Infinity Wards, Activision a dost možná first party partnerů) je zcela dostačující, a současně, že získají důležitý čas navíc. Čas, o který by přišli přípravou, distribucí a spravováním veřejné bety.

Bowling současně hráče ujišťuje, že absencí veřejné bety rozhodně nebude postižena kvalita multiplayerové fáze Modern Warfare 2, ve firmě by si prý nikdy nedovolili vydat nevyladěný a nehotový produkt.

Naproti tomu vydavatelé v Activision jsou již v předstihu hotoví s cenovou nabídkou za dílo. Nyní se zdá, že se dramaticky zvýší pořizovací cena také v případě PC verze, alespoň dle současné nabídky amerických obchodních řetězců. Gamestop, Amazon a Best Buy totiž Modern Warfare 2 pro PC nabízejí za 60 USD!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Comments