Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Modern Warfare 2 je jako Michael Bay

Přirovnání producenta Operation Flashpoint 2.

Mateřský Eurogamer.net udělal zajímavý rozhovor o Operation Flashpoint: Dragon Rising. Jelikož tvůrci tvrdí, že jde téměř o válečný simulátor, rozhodli se názory tvůrců konfrontovat se skutečným válečným veteránem. A v rozhovoru se také probírá chystané Modern Warfare 2.

Sion Lenton, producent Dragon Rising, vidí Modern Warfare 2 jako Michaela Baye herního průmyslu. Vydání této hry se podle něj spíše podobá hollywoodské premiéře nebo hollywoodskému velkofilmu. "Je to jako Michael Bay videoher," říká v rozhovoru. "Rozpočet, prodeje, to všechno dělá s MW2 obrovskou hru. Kdybyste ale z takové věci měli strach, nikdo by hry nedělal. Existovala by jedna fotbalová hra, jedna střílečka a jedna platforma. Konkurence je dobrá."

Lenton ale nevěří, že by si Dragon Rising a Modern Warfare 2 příliš konkurovali. Operation Flashpoint se podle něj zaměřuje na trošku jiné publikum. "Modern Warfare 2 je jako Hollywood a my spíš patříme na festival v Cannes – jsme umělecký dokument."

Mimochodem, také tvrdí, že kdybyste se chtěli přihlásit do armády, mnohem lepší trénink budete mít z Dragon Rising než z Call of Duty.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Operation Flashpoint: Dragon Rising

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments