If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Modern Warfare 3 má vyjít 8. listopadu

Nové informace od zdroje Eurogameru.

Kolegové z britského Eurogameru z několika zdrojů zjistili, že nová Call of Duty hra vyjde 8. listopadu tohoto roku. Všeobecně se očekává, že to bude právě pokračování Modern Warfare 2.

Podle interní databáze Tesca, ke které se také Eurogamer dostal, má nové Call of Duty pompézní kódové označení „Call of Duty: Project Colossus" – což sedí, protože je dost možné, že hra opět trhne všechny rekordy v prodejnosti.

O Modern Warfare 3 se toho napsalo již tolik, že skutečně zbývá jen to oficiální oznámení. Toho bychom se měli dočkat brzy. Nové Call of Duty by tak šlo přímo proti svému největšímu konkurentovi - podle nepotvrzených informací by se měl totiž Battlefield 3 začít prodávat 2. listopadu.

Call of Duty: Project Colossus zřejmě bude podporovat novou, také zatím oficiálně neoznámenou platformu „Call of Duty Online" od Beachhead Studios. O detailech kolem CoD: Online jsme vás informovali dnes.

Existenci Modern Warfare 3 minulý týden dost okatě naznačil dabér, který měl na starosti hlas Ghosta z Modern Warfare 2, psali jsme o tom zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, Nintendo DS

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments