Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Modern Warfare 3 je v předprodeji

Dohoní po úterním oznámení čísla BF3?

Stejně jako mnohé obchody ve světě, i domácí Xzone už zařadilo mezi předobjednávky Modern Warfare 3. Ten byl neplánovaně odhalen v pátek a podle různých zdrojů i plakátu vyjde 8. listopadu letošního roku.

PC verze je naceněna na 1199 Kč a konzolové verze jsou o dvě stovky dražší. Pravděpodobně jde o zasvěcený odhad obchodu, čerpající ze zkušeností s minulými díly, protože hra ještě nebyla oficiálně představena a domácí distributor Activision Blizzard aktivitou zrovna dvakrát nehýří. Jisté je, že lokalizace jako u všeho od Activision nebude, v angličtině nejspíš zůstane i manuál.

Protože na úhlavního konkurenta - Battlefield 3 - už v tuto chvíli všude nabrali opravdu hodně předobjednávek, vyplatí se sledovat, jestli zájem o Modern Warfare 3 bude v ČR tak velký, aby hru od EA dokázal dohonit.

Jasno by v tomto mělo být příští týden: oficiální internetové představení se podle odpočítávání Amazonu uskuteční v úterý 24. května. Před MW3 stojí těžký úkol: ohromit prvním trailerem více, než se to povedlo BF3.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Modern Warfare 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, Nintendo DS

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments