Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Aliens vs. Predator - MP módy a demo

Ulovíte si zítra mariňáka?

Nejnovější multiplayerový trailer ze sci-fi střílečky Aliens vs. Predator odhalil sedmičku multiplayerových módů, které hra nabídne.

Vedle klasického deathmatche, hraného dle nastavení buďto na časový limit, nebo maximální počet fragů, hra obsáhne také tzv. Species DM, kde proti sobě budou zápasit skupinky mariňáků, vetřelců a predátorů anebo Mixed Species DM s týmy volně promíchanými napříč třemi rasami.

V módu Infestation se jeden hráč zhostí role vetřelčího lovce, zatímco druhý se mu coby mariňácká oběť bude snažit utéct. Pokud ho vetřelec zabije, z mariňáka se následně také stane vetřelec a hra začne nanovo s dalším hráčem, o jehož život už bude usilovat o jednoho vetřelce početnější skupina.

Nebude tu ale chybět ani Predator Hunt s jedním predátorem-lovcem a zbylými hráči coby mariňáckými obětmi, což je právě k vidění v již zmiňovaném traileru.

Plná hra dále obsáhne mód Domination, kde si to dva týmy rozdají o kontrolu nad jednotlivými body na mapě, a konečně také Survivor, ve kterém se čtveřice mariňáků bude snažit odrazit stále silnější skupinky vetřelců.

Update: Sega právě potvrdila včerejší spekulace o tom, že ve čtvrtek 4.2. skutečně vyjde hratelné demo hry, a to rovnou souběžně na PC (pouze na Steamu), Xbox Live Marketplace i PlayStation Store. Podle oficiálních informací si v něm zahrajete právě mód DM na mapě Refiner s možností volného výběru mezi všemi třemi rasami.

Read this next