Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mohla by mít Bethesda zájem o značku STALKER?

Možná proto ji nechce Grygorovych dát GSC World.

Včera k večeru se objevily spekulace, že značka STALKER by nemusela být tak úplně mrtvá, jak se ještě ve středu zdálo. Někdo vyhrabal vyjádření zakladatele GSC World Sergiye Grygorovycha, který měl tvrdit, že značku STALKER prodal Bethesdě.

Což už zase není pravda. Podle oficiálních Facebook stránek značku pořád Grygorovych vlastní a nikomu ji neprodal.

Je to celé hodně zamotaná situace, která nedává příliš smysl a je tam spousta otazníků. Když jsme se zeptali lidí z nového Vostok Games, kam přešli všichni zaměstnanci z GSC World, kdo tedy vlastní značku STALKER, sdělili nám, že ji má Sergiy Grygorovych. Tento muž GSC World založil. Před koncem roku z této společnosti odešel a s sebou si vzal i značku STALKER. GSC World ale pokračovalo nadále a podle lidí dokonce mělo zajištěné také financování.

Proč tedy není ochoten Grygorovych značku STALKER prodat? To právě vůbec není jasné, ale jelikož se spekulovalo o prodeji licence Bethesdě, právě v tom může být ten důvod. Bethesda samozřejmě řekla, že nebude reagovat na drby a spekulace, takže těžko říct, zda má o STALKER zájem, ale pokud by měla, Grygorovych by na tom vydělat mnohem víc, než kdyby ji prodal GSC World, odkud odešel.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

S.T.A.L.K.E.R. 2

Video Game

See 2 more
Related topics
PC
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments