If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Microsoft o zpirátění Modern Warfare 2

Opakuje, že se bude banovat na Live.

Neřekli nic konkrétního, už vůbec se nezabývají tím, jaktože je tak snadné na Xbox 360 hrát pirátské hry a vlastně jenom opakují pořád dokola to samé. Když budete hrát pirátskou verzi Modern Warfare 2, dostanete ban na Xbox Live.

Jako přímou reakci na brzký únik finální kopie hry Modern Warfare 2 pro Xbox 360 na internet Microsoft řekl: "Naší stálou prioritou je bojovat s pirátstvím a zajistit bezpečné herní zážitky dvaceti milionů uživatelů Xbox Live."

"Všichni naši zákazníci by měli vědět, že pirátství je nelegální a modifikováním jejich konzole k tomu, aby na ní šly hrát pirátské hry, se dopouštějí porušení podmínek Xbox Live. Což povede k ukončení záruky a banu z Xbox Live."

Dále říkají, že videoherní byznys bude fungovat jen tehdy, pokud budou hráči za produkty platit a za to dostanou i další služby.

"Proti pirátským ilegálním aktivitám neustále děláme další a další kroky, ale nehodláme komentovat detaily," říká vyhýbavě tiskový mluvčí Microsoftu. "Zákazníci by si měli být vědomi, že pirátství není legální a modifikováním konzole přijdou o záruku."

Takže nejspíš začne další vlna banování na Xbox Live. Asi jako vždycky, když uteče nějaká velká hra předtím, než se vůbec začne prodávat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments