Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Multiplayer bude i v dalších Assassinech

V Brotherhood se prý náramně povedl.

Multiplayer v Assassin’s Creed: Brotherhood je prý natolik povedený, že s ním máme počítat i v dalších Assassin’s Creed titulech v budoucnosti.

Alespoň si to myslí producent Jean-Francois Boivin: „Je to spekulace, ale myslím, že jsme na multiplayeru odvedli skvělou práci a že stále zbývá spousta místa pro jeho rozšiřování. Takže multiplayer vidím jako dlouhodobou složku.“

Boivin ale ujišťuje hráče, že se nemají bát výrazného zaměření vývojářů na multiplayer na úkor singleplayeru. Podle něj prý není pravdou to, že lidé, kteří si hru pořídí primárně kvůli multiplayeru se pak nezajímají o singleplayer a naopak.

V případě Assassin’s Creed: Brotherhood se toho určitě bát nemáme: „Myslím, že singleplayeru dáváme hodně.“ Říká Boivin. „Protože dáváme hráčům plnohodnotnou singleplayerovou kampaň – takže s Brotherhoodem se určitě nebudou cítit ošizení, protože dostanou přesně to, co chtěli.“

Boivin hned ale začíná bránit multiplayer, který prý rozhodně není šitý horkou jehlou a odmění zkušené hráče Assassin’s Creed. Pokud jste prý v AC opravdu dobří, pravděpodobně si budete chtít multiplayer vyzkoušet, protože už víte, jak na to. Multiplayer v Brotherhood tak bude těžit ze základních mechanik celé série.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Brotherhood

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments