If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Multiplayerové DLC pro Mass Effect 3

Resurgence Pack s dvěma novými mapami.

EA dnes odpoledne oznámili multiplayerový balíček Resurgence Pack pro Mass Effect 3. Bude ke stažení zdarma od 10. dubna na Xbox Live a prostřednictvím klienta portálu Origin a od 11. dubna na PlayStation Network.

Nabídne dvě nové mapy plné akce, v nichž se vydáte do boje o okrajovou výspu válečné zóny Firebase Condor na jednom z palavenských měsíců a do opuštěné quarianské kolonie Firebase Hydra, postupně přestavěné na strategicky důležité energetické zařízení. Každá mapa představuje klíčovou lokalitu, jejíž ovládnutí přinese zásadní výhodu v boji proti Reaperům.

Dále v něm bude šest nových postav k odemknutí. Přijmete role nových postav v každé třídě: Asari Justicar Adept, Krogan Battlemaster Vanguard a postavy nových hratelných ras Batarian Soldier, Batarian Sentinel, Geth Engineer a Geth Infiltrator.

Vlny nepřátel budete odrážet pomocí odemykatelných zbraní: Striker Assault Rifle, Kishock Harpoon Gun a Geth Plasma SMG. Nová vylepšení přístupná za kredity zahrnou například: Přidání síly (zesiluje poškození nepřátel v boji na blízko na jednu misi), Míření VI (přidává poškození při zásahu hlavy na jednu misi), Stabilizační modul (stabilizuje zbraně při palbě v pohybu na jednu misi) a Energetické články štítu (zkracuje dobu k zahájení dobíjení štítů na jednu misi).

Trailer z DLC

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments