If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Multiplayerové DLC pro Read Dead

Rockstar spojil dvě DLC do jednoho.

Rockstar oznámil, že plánované DLC s názvem Liars and Cheats vyjde 21. září a to za cenu 9.99 dolarů na PSN, nebo za 800 Microsoft Bodů na Xbox Live.

Liars and Cheats bude obsahovat multiplayerový poker, kostky a závody na koních, přibude explozivní puška, sedm úkrytů pro gangy, čtyři lovecké oblasti, nový multiplayervý mód s útočením a bráněním pevností atd. Plus 15 nových postav pro multiplayer.

Dříve oznámené DLC Free Roam, které mělo být původně zdarma, bude přidáno do balíčku Liars and Cheats. Podle Rockstaru je to kvůli striktním pravidlům držitelů platforem na počet balíčků, které mohou být uvolněny zdarma.

Ve Free Roam budou nové výzvy, akční oblasti a opatření proti tzv. griefování – úmyslnému obtěžování hráčů ostatními hráči.

Ani tím ale podpora pro Red Dead Redemption nekončí a Rockstar chystá minimálně dvě další DLC, které vyjdou ještě letos. Jako první bychom se měli dočkat Hunting and Trading Outfits Pack, který nabídne především nové oblečení a bude zdarma. A pro singleplayerové hráče se chystá Undead Nightmare Pack, ve kterém bude singleplayerová kampaň, které se bude točit kolem zombie nákazy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption

PS4, PS3, Xbox 360, Nintendo Switch

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments