Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Na Modern Warfare 3 se nedělá

Bude tehdy, pokud autoři dostanou nápady.

Už teď je téměř jasné, že Call of Duty: Modern Warfare 2 bude mít obrovský úspěch a trojka je tedy nevyhnutelná. Infinity Ward ale tvrdí, že na Modern Warfare 3 v žádném případě nepracují a zatím to ani nemají v plánu.

Robert Bowling, komunitní manažer společnosti, se nechal slyšet pro VideoGamer, že zatím opravdu nemají tušení, co bude jejich dalším projektem. Může to být klidně i něco jiného, než další hra ze série Call of Duty. Ostatně, Randy Pitchford z Gearboxu už dříve řekl, že by ho docela zajímalo, co jiného než další hru ze série CoD by Infinity Ward dokázali udělat.

"Když zjistíme, že sérii Call of Duty nemůžeme už nadále inovovat, protože nám prostě dojdou nápady, tak se vrhneme na něco jiného," řekl Robert Bowling. "Právě proto vzniklo Modern Warfare 2. Po jedničce jsme prostě měli spoustu dalších nápadů, které by se daly v té hře použít a tak vzniklo pokračování."

"Ve hře jsou věci, které jste jistě nikdy v žádné jiné neviděli. Uvidíte lokace, které v žádné jiné hře nebyly. Inovujeme svým vlastním způsobem. Ale samozřejmě, nakonec budeme dělat i něco úplně jiného a už se na to moc těšíme."

Zatím ale na ničem takovém nepracují, ani nic takového neplánují. "Teď je sto procent našeho týmu nasazeno na Modern Warfare 2." Dokonce ani na trojce se nedělá. "Až doděláme Modern Warfare 2, budu tři měsíce spát. Asi jako zbytek našeho týmu. Až se probudíme, uvidíme, co bude dál."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments