Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Na multiplayerový Silent Hill zapomeňte

Odbočka série by stála moc peněz.

Jak roste počet herních webů či blogů (často od nezkušených nadšenců), zvedá se i výskyt mylných zvěstí nebo nepodložených spekulací. Třeba včera nějaký student designu vytvořil obrázek, napsal k němu "přísné tajné - příští Xbox bude v roce 2015", čímž si zajistil pár hodin slávy na předních stránkách většiny médií, než to Microsoft dementoval.

Do podobné škatulky patří fáma o údajné multiplayerové odnoži hororové série Silent Hill pro XBLA, která přiměla producenta Devina Shatskyho, aby to šel objasnit do diskusního fóra Hell Descent. A znovu tak prokázal, že je potřeba být velmi opatrný vůči zprávám z nevěrohodných zdrojů.

"Italský reportér, který s tím přišel, buď vytrhl věty z kontextu nebo to popletl při překladu. Skutečně jsme uvažovali o multiplayerovém módu pro Silent Hill: Downpour, ale bylo to před několika měsíci a rychle jsme to tehdy vyloučili, když jsme si uvědomili, kolik by to stálo peněz a lidských zdrojů, což by navíc tvůrce rozptylovalo od základního singleplayerového zážitku."

Silent Hill: Downpour, který připravuje brněnské studio Vatra Games na letošní podzim pro PS3 a X360, tedy kompetitivní online hraní ani co-op podporovat nebude - více o něm v preview.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Silent Hill: Downpour

PS3, Xbox 360

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments