If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Na spadnutí je představení Mass Effect 3

My ho na vlastní oči spatříme už zítra!

Stále více papírových časopisů slibuje, že ve svých příštích číslech přinese odkrytí informací o Mass Effect 3. Naposledy britský Xbox World 360 avizuje zveřejnění detailů o hře 10. května, den po Oficiálním Xbox Magazínu s tím samým obsahem.

Přestože se zdá, že jim vezme vítr z plachet neoficiální plátek PSM3, který proklamuje "světově první pohled na Mass Effect 3" dne 28. dubna, všechnu smetanu asi slízne jiný časopis...

Pamatujete, jak Game Informer vábil na informace o pokračování nejlepší hry roku 2010? Ano, žádný Hitman 5, nýbrž Mass Effect 3. A protože jeho minulé číslo se Saints Row 3 v zahraničí dorazilo předplatitelům už kolem 10. března (letí to), do vydání toho nového zbývá pouhých pár dnů.

A na konec to nejlepší: reportér českého Eurogameru Michal Jonáš uvidí Mass Effect 3 na vlastní oči už zítra, ve čtvrtek 7. dubna. Stane se tak na londýnské předváděčce všech chystaných her od EA, po boku pár vybraných žurnalistů z předních médií z celé Evropy.

To automaticky neznamená, že byste se podrobnosti směli dozvědět ve stejný den i vy - Mass Effect 3 bude určitě opatřeno nějakým embargem. Ale tipujeme, že někdy v průběhu dubna se na semaforu rozsvítí zelená a budeme se s vámi moci podělit o vlastní poznatky z prezentace jedné z nejočekávanějších her letošního roku.

Máte-li nějaké dotazy o Mass Effect 3, můžete je napsat do diskusního fóra pod článkem a zítra se pokusíme zjistit odpovědi od jeho tvůrců.

DOPLNĚNO 8.4.:

Bohužel, jak to tak často bývá, EA na výše zmíněnou předváděčku nakonec Mass Effect 3 vůbec nepřivezli. Část otázek alespoň zodpověděla dnešní novinka o prvních informacích z ME3.

Loňský trailer z Mass Effect 3

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments