Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Na The Last of Us dělá designer Enslaved

A tu holku bohužel nenamluví Ellen Page.

Viděli jste trailer na PS3 exkluzivitu The Last of Us? Také vám to trošku připomnělo Enslaved? Možná je to tím, že hlavním designérem tohoto projektu je stejný člověk, jak hlavní designér extrémně nedoceněného Enslaved.

Naughty Dog prozradili, že na hře pracuje Mark Richard Davies, který byl hlavním mozkem stojícím za Enslaved. To je hra, ve které jsou také dvě postavy, které cestují přes USA, které postihla tragédie a téměř všichni jsou mrtví - a města už zarůstají vegetací. To, že Mark Richard Davies přešel do Naughty Dog, se vědělo už delší dobu, ale mělo se za to, že ve studiu pracoval na Uncharted 3. Na svém Twitteru prozradil, že celou dobu dělal na tomto projektu.

Pokud vám také podle traileru přišlo, že ta dívka vypadá a zní trošku jako herečka Ellen Page, kterou můžete znát z filmů Juno nebo Inception, není to ona. Namluvila ji jiná mladá herečka, Ashley Johnson. Ve hře ztvární postavu Ellie, která se svým otcem Joelem cestuje přes zpustošené USA. Joela namluvil Troy Baker, který stojí například za hlasem Two-Face v Batman: Arkham City nebo namluvil Snowa ve Final Fantasy XIII.

Podle Naughty Dog je hra The Last of Us o tom, jak se otec s dcerou snaží dostat do bezpečí, zatímco je honí zmutovaní lidé, které napadla tajemná plíseň. Hra by měla kombinovat akci a survival elementy.

Na hře se podle všeho v Naughty Dog dělá v utajení už dva roky a vyjít by měla v průběhu roku 2012.

The Last of Us - Trailer

Read this next