If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nahota v God of War III a Heavy Rain

Jednou záměr a podruhé bug?

PS3 hra Heavy Rain má dost možná "zajímavý" bug. Na serveru Kotaku se totiž objevil hlas hráče upozorňujícího na chybu v téhle adventuře, díky které dojde k obnažení jedné z hlavních postav zdejšího dobrodružství - Madison Paige.

Stalo se tomu v milostné scéně mezi Ethanem a Madison v "On The Loose", kde tento hráč sice odmítl příběhovou variantu s polibkem, nicméně hra jeho rozhodnutí nebrala v potaz. Později, když načetl uloženou pozici, byl konfrontován se zcela nahou Madison, se kterou v tomhle netradičním "úboru" prý mohl pokračovat dále ve hře. Více již na Kotaku.

O sexuální minihře v God of War III už byla na našich stránkách řeč dříve. Nicméně není od věci zmínit poslední slova režiséra tohoto díla - jímž je Stig Asmussen, týkající se jejího možného nezařazení do hry.

Asmussen byl totiž pro to, aby minihra v God of War III nebyla obsažena z důvodu, že tady nemá žádný větší smysl. Nicméně po diskusi s několika scénáristy od svého záměru nakonec ustoupil s tím, že pokud se bude minihra koncipovat správně, může to být zábavné. Asmussen podotýká, že se neobává nepřátelství od hráčů z řad ženského pokolení, koneckonců nejde o žádné porno. Minihra je zcela dobrovolný akt, jenž v duchu záměru tvůrců nepředstavuje žádnou formu násilí vůči ženám. A ještě noticku, na vývoji a konceptu sexuální minihry měly participovat i některé vývojářky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

God of War III

PS3

Heavy Rain

PS4, PS3, PC

Related topics
About the Author
Comments