If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nahrávka skoro celé mise z Dragons Dogma

10 minut, jak probíhala trestná výprava na griffina.

Kolegové z britského Oficiálního Xbox Magazínu natočili videodojmy z květnové fantasy RPG/akce Dragon's Dogma od Capcomu. Den před vydáním dema tak máte možnost vidět, co v něm zažijete a proč se na něj ještě více těšit.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

V deseti minutách je průchod téměř celou jednou misí - s nočními souboji se smečkou vlků (denní doba se tu střídá dynamicky), se stoupáním přes obra až do hradu na útesu nad mořem (hra prý nedosahuje rozlehlosti Skyrimu, ale mapa je i tak veliká), s jeho temnými chodbami (nepřátelé v nich splývají s okolím) a závěrečnou bitvou s obřím ptákem (griffin), jehož máchání křídly vážně nahání strach a lučištník musí couvat, aby ho vůbec mohl zaměřit (autor OXM o jednoho AI řízeného pomocníka nadobro přišel, protože v zápalu boje spadl ze skály :)

Atmosféra by se dala krájet, bitky na blízko s rubáním celé hráčovy družiny bývají dost hukot a vše občas proloží nějaká drobná logická hádanka. Jediné, co podle videa občas zlobí, je kolizní model nepřátel a hrdinů, jejichž postavy se někdy vzájemně prolínají a animace na to občas nesprávně reagují, což platí i pro interakci s prostředím např. při lezení na balvan.

Více o slibném Dragon's Dogma pro PS3/X360 v našich dojmech ze čtvrtka.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dragon's Dogma

PS3, Xbox 360

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments