If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Námořní strategie Naval War

A piráti od autorů East India Company.

Na noční Paradox Interactive Convention v New Yorku byly představeny dvě nové strategie, které v portfoliu firmy patří k nejúspěšnějšímu žánru. První titul se jmenuje Naval War: Arctic Circle a půjde o moderní námořní strategii ze současnosti, která vzniká ve studiích Turbo Tape Games.

Naval War se bude odehrávat na Islandu, v Grónsku, na území Severní Ameriky, Norska a Velké Británie, takže celkem zahrne přes 65 milionů km2. V singleplayerové kampani si vyberete, zda chcete hrát za NATO nebo Ruskou federaci, a v průběhu hraní vás pak čekají autenticky vymodelované zbraně, jednotky, i proměnlivý systém počasí. Hra obsáhne také multiplayer a vyjde v roce 2012 pro PC.

Druhou novou strategií jsou Pirates of the Black Cove, které vyvíjí studio Nitro Games (autoři East India Company nebo nedávného Commandera). Půjde o pirátskou akci se třemi rozdílnými kampaněmi, kde si zahrajete za několik pirátských bossů, budete cestovat po světě, zápasit s ostatními piráty a snažit se udržet pod palcem vlastní posádku, která si zvlášť potrpí na rum. To vše v 2. polovině roku 2011 pro PC.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PC
About the Author

Levis

Contributor

Comments