Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Naše recenze Mass Effect 3 už v úterý

Dohráno a dopsáno.

V době psaní těchto řádků, tzn. v sobotu ráno, máme plnou verzi Mass Effect 3 úspěšně dohranou a recenzi v podstatě dopsanou.

Autor Martin Zavřel si milerád vzal dovolenou a uplynulých několik dnů prakticky nonstop strávil ve vesmíru této bez debat nejočekávanější hry první poloviny roku. Věnoval se PS3 review-verzi, ta PCčková na Originu půjde pro všechny aktivovat až od pátku 9. března, kdy je oficiální den vydání v Evropě.

Je to důstojné uzavření slavné trilogie? Posunula se hra někam (jako třeba Assassins Creed 3) nebo jde jen o vybroušené pokračování druhého dílu bez inovací, resp. vadilo by to? Jak dlouho Martinovi hlavní příběh vydržel a je tak epický po celou dobu? Není hra příliš akční s ústupky pro mainstreamové publikum? Na který z herních stylů hrál a musel používat taktiku? Prožil nějaký vášnivý románek s parťačkou...?

Nejen to se dozvíte UŽ V ÚTERÝ 6. BŘEZNA v 18 HODIN VEČER, kdy český Eurogamer publikuje svou rozsáhlou recenzi Mass Effect 3.

Máte-li nějaké otázky, co byste se o plné verzi od jednoho z nejfundovanějších herních novinářů chtěli dozvědět, pište je do komentářů. Jestli ale Zemi nakonec zachráníte, to samozřejmě neprozradíme, stejně tak text recenze bude bez spoilerů.

Hře se budeme věnovat i v zítřejším podcastu, kde Miloš Bohoněk rozvede své názory po rozehrání. Dosud jsou venku dvě recenze, v německém GameStaru a také v polském PSX Extreme.

Startovní trailer

Read this next