Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Návody a tipy pro hraní L.A. Noire

Na českých fanstránkách nebo anglicky.

Dobová detektivka L.A. Noire od Rockstaru je nejen prodejní hit, ale také zatraceně obsáhlá hra a snadno se v ní můžete ztratit nebo zakysnout. V takovém případě zvlášť oceníte návod, který dali dohromady autoři české fanstránky.

Popis těch hlavních misí (návod k splnění těch bočních prý brzy přibude) je podán formou videí a měl by vás provést každým detektivním případem tak, abyste jej splnili s maximálním možným počtem pěti hvězdiček. Video-návody na zdolání případů u Patrol Desk, Traffic Desk, Homicide Desk, Vice Desk i Arson Desk naleznete zde.

Na stejných fanstránkách se nejen dozvíte vše aktuálního o samotné hře, ale i novinky o stažitelných balíčcích, výtah ze zahraničních recenzí, podrobná infa k vyšetřování, příběhy hlavních postav, info o soundtracku, podklady k prvotní inspiraci autorů a mnoho dalšího. Zvlášť užitečné jsou příručky, sekce tipů a triků, seznam achievementů, dostupných obleků nebo umístění automobilů či easter eggů.

Podrobný textový návod ke hře už zveřejnil také americký server IGN. V jeho návodu naleznete jak podrobný popis všech misí, tak i seznam trofejí, nejčastěji pokládané otázky či možnost stáhnout si celý text ve formátu PDF.

Read this next