Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Naznačilo Valve na VGA Half-Life 3?

Gabe Newell slibuje nějaké oznámení na E3.

Valve buďto v poslední době hodně provokuje, nebo se něco opravdu chystá.

Valve pro Video Game Awards, které se rozdávaly o víkendu, připravili speciální video pro kategorii nejlepší videoherní postava, ve které se objevuje Wheatley z Portal 2. Opět ho namluvil Stephen Merchant, Wheatley poletoval v prostoru a prosil, aby mohl jít domů.

Jenže pozorní fanoušci si všimli, že nejde jen o Wheatleyho. Za ním je podivný ruský text, nějaká hvězdná konstelace a měnící se čísla. Text už přeložili fanoušci jako "Observační satelit Lathanum". Poslední slovo znamená "zůstat ukrytý", což v řečtině vypadá nějak takhle:

λανθανω

Ten první symbol zajisté odněkud znáte.

Navíc Whetley na konci říká... Jedna, jedna, jedna. Hmm, že by to znamenalo... tři?

Jeden zdroj časopisu Official Xbox Magazine navíc nedávno prozradil, že údajně ve Valve nahrával dialogy pro Half Life: Episode 3.

Pořád se vám to zdá jako nesmysl? Tak počkejte. Na diskuzním fóru 4Chan vytvořili e-mail složený ze samých nesmyslů, který pak poslali Gabovi Newellovi. Rozhodně nečekali, že by měli dostat nějakou odpověď, ale druhý den Newell skutečně odpověděl. A co řekl? "Asi by vás neuklidnilo, kdybych vám řekl, že na E3 2012 oznámíme všechny vaše oblíbené věci?"

A pak ještě dodal, že "ano, oznámíme něco, co má v sobě trojku". Což je dost ošemetné, protože to klidně může být Left 4 Dead 3, Portal 3 nebo Team Fortress 3. Eh.

Na Twitteru Douga Rattmana, "bývalého zaměstnance Aperture Science", se také začaly objevovat podivná čísla velice podobná těm, která běhají za Whetleym.

Skoro to vypadá, jakoby Valve spustilo virální kampaň, ne?

Pokud se chcete podívat na zpomalené video Valve, prosím. Můžete analyzovat:

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Half-Life 2: Episode 3

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments