Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Náznaky o E3 konferenci Microsoftu

Bude tam něco k Halo a Star Wars?

Zatímco nám dnes dorazily do e-mailové schránky instrukce, jak se dostat do arény Galen Center v Los Angeles, kde Microsoft pořádá svou E3 konferenci (ve skutečnosti žádná věda, pouze pár kilometrů jižně od hlavního výstaviště Convention Center), americkým novinářům přistála na stůl rovnou netradiční vstupenka.

Jak vyfotili kolegové z Destructoidu, účastníci konference si mohou na svůj novinářský průkaz umístit jednu z nabízených nálepek. Ty naráží na série Gears of War, Tomb Raider, Batman a Star Wars.

Samozřejmě to nelze brát jako potvrzení, že se dočkáme oznámení nového Halo nebo Star Wars pro Kinect. Microsoft klidně může říct, že pouze chtěl udělat novinářům radost připodobněním ke známým hrdinům, kteří na Xboxu 360 válí. Přesto to je podezřelé a může dojít k naplnění dlouhodobých spekulací o remaku prvního dílu Halo: Combat Evolved do HD hry s podporou Kinectu.

Jak to vše dopadne, zjistíme po 18. hodině večerní v pondělí 6. června středoevropského času. Reportéři Eurogameru budou osobně u toho.

Read this next