Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Need For Speed: Most Wanted bude na Vitě stejné jako na konzolích

Potvrzena je podpora Kinectu, velikost mapy a 30fps.

"Stejný otevřený svět, stejná vozidla a stejné možnosti Autologu," říká Criterion. PS Vita verze Need for Speed: Most Wanted totiž bude podle nich naprosto totožná s konzolovými verzemi.

Dokonce stejné množství bodů, které získáte při hraní Most Wanted na Vitě můžete přesunout i na další verze hry. "Speed Points můžete získávat na Vitě, na konzoli, na PC nebo na iOS či Androidu. Všechno se v Most Wanted sčítá a takhle soupeříte s přáteli."

Jedinou výjimkou je online hraní. Na Vitě budou moct hrát dohromady pouze 4 hráči, zatímco na konzolích jde o 12 lidí.

Criterion také potvrdil dřívější spekulace o tom, že Need For Speed: Most Wanted bude podporovat Kinect. A nejen to - bude podporovat také Move od Sony. S Kinectem budete moct používat hlasové příkazy. Když například zařvete "Mods, Nitrous Burn", zapne se vám spalování nitra. Na Playstation bude zase podpora PlayStation Move Racing Wheel.

Tvůrci také prozradili, že hra poběží na 30 fps. Rádi by měli 60 fps, ale udělat takovou hru v otevřeném prostředí je na současných konzolích nemožné. Pokud vás zajímá, jak velká je v Most Wanted mapa, tak Criterion prozradili alespoň to, že bude větší než v Burnout Paradise.

Multiplayerový trailer z Need For Speed: Most Wanted

Read this next