If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nejlepší online hry na raketka.cz

Obranná strategie, fotbal pro dva či brutální zombie pařba.

Online hry mohou být v mnoha směrech lepší než klasické hry. A proč? Protože je nemusíte instalovat, nezaberou vám místo na disku a nejsou tak náročné na hardware. Po celém internetu jsou jich desetitisíce a většina z nich je zdarma. Samozřejmě, že obyčejná flash hra nedokáže nahradit grafickou pecku za několik stovek, ale těch tolik zase není, zatímco skvělých a zábavných online her je nepřeberné množství. Ty nejlepší si pak můžete zahrát na portálu Raketka.cz.

Kingdom Rush

Strategická tower defensivní pecka, u které je potřeba hodně přemýšlet. Nebude vám stačit bezhlavě stavět věže podél cesty, takto by vaše obrana dlouho nevydržela. Každá věž má pevně daný bod, kde jí lze postavit. Na začátku máte na výběr pouze základní stavby, mezi které patří věž s lukostřelci, kouzelná věž, bombardovací věž a kasárna s vojáky. Vojáci vám mohou velmi účinně pomoci se zabíjením nepřátel a hlavně je umí zastavit a zpomalit jejich postup.

Využít můžete i dvou kouzel, jedno sešle dvojici bojovníků a další zase spršku meteoritů. Za každou vyhranou úroveň, získáte hvězdičky, jejich počet závisí na tom, jak jste byli úspěšní v obraně. Za hvězdičky pak můžete upravovat jednotlivé vlastnosti věží, vojáků a kouzel. Samozřejmostí je i přímé zlepšování obraných jednotek ve hře. Navíc jedině na Raketce si budou moci všichni hráči zdarma vyzkoušet prémiový obsah Kingdom Rush.

Sports Heads Football

Zábavná sportovní hra, kterou můžou hrát až dva hráči na jednom počítači. Vaším úkolem bude dostat míč do protihráčovy branky, což nebude tak jednoduché. Klasický mančaft vám tu chybí a vy hrajete za jediného hráče, tedy spíše za jeho hlavu. Hlavy mají podobu slavných hráčů jako je Rooney (ve hře Runey), Ronaldo (ve hře Ronald) nebo Pelé (ve hře Peely). Jak už bylo řečeno, musíte míč hlavou dostat do branky a dát gól, můžete si pomáhat i nohama, ale ty jsou tu zakrslé asi jako nožičky tyranosaura Rexe.

Při hře se pak objevují různé bonusy jako změna velikosti branky, zamrznutí hráče, menší míč a podobně, ty seberete tak, že je trefíte míčem. V každém kole se navíc objeví ve vzduchu překážka, od které se může míč odrazit nebo naopak zabránit v průletu. Ve hře na vás čeká několik protivníků, pokaždé s jinou obtížností, které budete muset postupně porazit. Vyzkoušejte si tedy hru Sports Heads Football.

Earn to Die

Lehce brutální zombie pařba, ve které se musíte jako jeden z mála přeživších, dostat k vrtulníku. K dispozici budete mít 3 vozy, jako první máte starého a rozbitého brouka, který ovšem stačí na to, abyste se dostali vždy pár metrů za hranici tábora a nasbírali peníze na koupi dalšího auta nebo úpravu toho stávajícího. Koupit si můžete pak dodávku a tahač, ten je samozřejmě nejlepší a snad jen s ním se dá dojet do cíle. Upravovat pak můžete motor, gumy nebo převodovku.

K dojezdu potřebujete i palivo a zvětšováním nádrží ujedete vždy o kus dál, důležité je i zrychlení, ve kterém vám pomůže montáž nitra. V neposlední řadě to chce i nějaké obranné prvky a k tomuto účelu vám pomůže montáž kulometu. Ten střílí nepřátele, dokud mu nedojdou náboje. Dostaňte se k vrtulníku co nejdříve ve hře Earn to Die.

Tento článek je placenou inzercí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author

PR článek

Contributor

Comments