Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nejlepší scénář má AC: Brotherhood

Brzy bude také nová mapa zdarma.

Writer's Guild of America - tedy americký cech scénáristů, ve kterém musíte být přihlášeni, pokud chcete pracovat pro hollywoodská studia - vyhlašoval o víkendu ceny za nejlepší scénáře. Jedna kategorie připadá také scénářům videoher a podle hlasujících byl jednoznačně nejlepší Assassin's Creed: Brotherhood.

Porazil tak ve své kategorii konkurenci v podobě Fallout: New Vegas, Star Wars: The Force Unleashed 2, Prince of Persia: The Forgotten Sands a Singularity.

Divíte se, proč mezi nominovanými nebylo například Red Dead Redemption, Dragon Age: Origins nebo Mass Effect 2? Odpověď je jednoduchá, Rockstar a Bioware se rozhodli neúčastnit. Abyste dostali u Writer's Guild of America alespoň nominaci, musíte se stát členy cechu, což znamená - platit poplatky (nejsou vysoké, ale asi jde o princip).

Ubisoft mezitím oznámil, že jakmile Assassin's Creed skupina na Facebooku dosáhne jednoho milionu fanoušků, zveřejní novou multiplayerovou mapu pro AC: Brotherhood. Zcela zdarma. Hranice milionu se blíží, takže mapa je téměř nevyhnutelná.

Read this next