Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nintendo oznámilo nové hry pro handheld 3DS

Když Sony uvedla VITA, konkurence nemůže zůstat pozadu.

Prezident Nintendo, pan Satoru Iwata, ohlásil plánované novinky a tituly pro Nintendo 3DS. Chtějí totiž ještě více spolupracovat s výrobci Sega, Capcom a Namco Bandai. Pod značkou posledně jmenované společnosti bude distribuován nějaký nový, zatím bezejmenný titul.

Další novinkou bude Etrian Odyssey IV ve stylu her čarodějů a draků a vyjít by měla v červenci tohoto roku. Avšak jen v Japonsku, jak se zdá.

Nintendo rovněž uvede nové 3DS odnože řady klasických titulů. První z nich bude Brain Age, kde se opět setkáme s Dr. Ryutou Kawashimou a s módy "Working Memory" a "Devil Training". Vyjít by hra měla v létě, a opět jen v Japonsku.

Další letošní novinkou na 3DS bude Mario Tennis Open, který 24. května vyjde v Japonsku (jak jinak) a o den později i v USA a v Evropě.

Trailer z Mario Tennis Open pro 3DS

Klasickou RPG strategií bude Fire Emblem Awakening. Má jít o první Nintendo 3DS titul s placenými doplňky. Hra bude v Japonsku uvedena 19. dubna a následně bude možné si dokoupit nové mapy a epizody.

A tak jedinou hrou, vydanou pouze mimo Japonsko, bude Dillon's Rolling Western pro 3DS eShop. Hra v oblíbeném stylu tower-defense bude od tohoto čtvrtka k objednání za 10 dolarů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mario Tennis Open

Nintendo 3DS

Related topics
About the Author

Jan Lipšanský

Contributor

Comments