Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nová hra Epicu má být "výrazně jiná"

Zapomeňte na Gears of War nebo Unreal.

Prezident Epicu Mike Capps se v rozhovoru s naší sesterskou stránkou GamesIndustry.biz rozpovídal o připravované nové hře od Epicu a řekl, že to bude něco radikálně odlišného.

"Pro nás je to něco opravdu výrazně jiného. Nová značka, nová hra. Tohle je jeden z těch projektů, kdy zkusíme něco fakt jiného a už teď se to hrozně rozjelo, protože všichni v sobě zadržovali energii na něco nového," řekl Capps.

Šéf Epicu řekl, že je za Gears of War rád, prý to byla dobrá trilogie a v budoucnu by se k něčemu podobnému rád vrátil. Zdůraznil ale, že v Epicu jsou lidé, kteří od roku 2001 nepracovali na ničem jiném a pauza plus nový projekt jsou pro ně velmi důležité.

Zároveň se ale prezident Epicu reakcí hráčů na odhalení nové hry bojí. Obává se, že to lidi předem odsoudí jen jako "další hru od Epicu," nebo naopak že si řeknou, že "to nevypadá jako hra od Epicu."

"Jsem vážně nervózní, tenhle projekt jsem hodně prosazoval a sám jsem napsal část scénáře pro ten trailer. Jestli to lidi budou nesnášet, tak to balím a z herního byznysu se na nějakou dobu odklidím," uzavřel Capps.

Nová hra od Epicu se poprvé ukáže během tohoto víkendu na akci Video Game Awards. Spekuluje se o tom, že by se mohlo jednat o exkluzivitu pro PlayStation 3.

Bratři až do konce - Gears of War 3.

Read this next