Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Další kampaň z Left 4 Dead 2

Valve vzali Eurogamer na pouť.

Valve ve svých bellevueských kancelářích Eurogameru exkluzivně odhalili další z kampaní pro Left 4 Dead 2, tentokrát nazvanou Dark Carnival.

Zdaleka nejlépe ji asi ilustrují naše první obrázky, ke kterým stačí prozradit pár pikantností. Tak třeba: věděli jste, že mezi týmem nakažených najdete postavičku jménem Jockey?

Ta se bude vyznačovat tím, že chvilku co chvilku odněkud vyskočí a posadí se některému z přeživších přímo za krk. Překvapený a dezorientovaný dotyčný tím ztratí manévrovací schopnosti a Jockey ho (po vzoru opravdového žokeje) tím tak klidně navede mezi bandu ostatních nakažených, která nebožáka zcela jistě udolá.

Samotná kampaň Dark Carnival začne na dálnici, kde si přeživší budou hledat cestu mezi opuštěnými auty - jediným vodítkem a orientačním bodem jim v tomto ohledu bude velké pouťové kolo na obzoru. Odsud se podél kopce, na němž mimochodem najdou opuštěný tank, skupinka pustí směrem k dvoupatrovému motelu a skrze něj pak až na samotný karneval.

Dark Carnival je po The Parish a Swamp Fever v pořadí už třetí odhalenou kampaní.

Nakažení budou mít v tomto případě ještě jednu výhodu, totiž dalšího nového člena, převlečeného za klauna. Ten si k sobě dovede přivolat zbytek skupiny; a druhou stranu by zase mohlo zajímat, že momentálně ve hře existuje achievement za to, když klaunovi zatroubíte na nos. (Bez legrace.)

Valve nám ještě prozradili, že některé z karnevalových her si budete moci mezi střelbou pro zpestření přímo vyzkoušet. Celá úroveň pak vyvrcholí v druhé části, situované kolem dětského kolotoče.

Tady totiž i se svými zbraněmi - tedy katanami, sekyrami, elektrickými kytarami či pánvemi - budete muset běhat podél kolotoče a snažit se dosáhnout na jeho neustále rotující vypínač, představující jediný způsob, jak zabránit respawnu další vlny nakažených. Ti se na vás přitom budou sápat ze všech stran.

A tím předváděčka nekončila: dozvěděli jsme se ještě, že Jockeyovy schopnosti bude možné nějak propojit s ostatními nakaženými, tedy Spitterem a Chargerem. To všechno už ale raději zase někdy příště.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Left 4 Dead 2

Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments