Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Postava ze Splinter Cell: Conviction

Prozradilo ji hacknutí homepage.

Nějakému ruskému hackerovi se nedávno podařilo zpřístupnit dosud zamčenou část oficiálního webu stealth akce Splinter Cell: Conviction a světlo světa tak spatřilo hned několik informací, které chtěl UbiSoft patrně podle původního plánu dávkovat ještě celé týdny.

V první řadě je to prozrazení nového agenta Daniela Roberta Sloanea Cuarese. K NSA se prý přidal jako analytik bezpečnostní služby, během svého působení odhalil hned několik plánovaných teroristických útoků a také jako první identifikoval vůdce do té doby neznámé frakce Grass Liberation Front.

Coby liberál se ale Cuares začal také kriticky vyjadřovat k byrokracii, panující na úřadech, a v důsledku toho byl nakonec převelen na brutální školící program Third Echelon. O osmnáct měsíců později jej tajné služby zaměstnaly jako svého agenta, teď už přezdívaného pouze "Archer".

Vzhledem ke komplikované zápletce hry tedy nelze snadno říci, zda bude Archer jedním z antagonistů nového Splinter Cellu, nebo zda naopak hl. hrdinovi Samu Fisherovi poslouží v jeho boji. Od věci není ani připomenout šuškandu na téma "příští Splinter Cell by mohl mít jiného hrdinu". Že by se jím mohl stát někdo jako právě Archer?

Hack stránky dále prozradil, že namísto samopalu SC-20k ve hře do rukou dostanete nový model SC-3000, vynikající v přesnosti míření.

Podle české fanstránky se také v multiplayerovém módu hry, který doposud nebyl odhalen (až na letmou zmínku o tom, že obsáhne i kooperativní režim), proti sobě postaví vojska Ameriky a Ruska. Na čí stranu se asi přidá Sam Fisher?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Splinter Cell: Conviction

iOS, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments