If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nové akční MMO Stargate Resistance

Online střílečka nahrazuje Stargate Worlds.

Pokud jste fanoušky světa Hvězdné brány a těšili jste se na Stargate Worlds, online hry z tohoto vesmíru, budete se muset nejspíš těšit o něco déle. Vývojáři Cheyenne Mountain Entertainment mají velké finanční potíže, ale připravili náhradu. Jinou hru ze světa Hvězdné brány.

Jmenovat se bude Stargate Resistance a půjde také o onlinovku. Tahle ale bude obyčejnou akční střílečkou. Jak prozradil kreativní konzultant Chris Klug, bude v ní bojovat proti sobě posádka Hvězdné brány proti System Lords.

"Resistance přinese věci, které ve Stargate World vůbec neměly být," říká Chris Klug. "Budete bojovat, využijete spoustu zbraní, bude třeba používat taktiku a to vše vyjde z populárního televizního seriálu."

Ve hře bude šest různých classes, které mají tvořit dokonalý a vyvážený tým pro týmovou hru. Mezi herními módy se objeví klasický Deathmatch, Capture the Tech, Domination a další. Také budete moct hrát v týmech a snažit se ovládnout jednotlivé planety.

Co se týče Stargate Worlds, ty jsou dle mnohých vývojářů ze společnosti u ledu. Teď je prioritou Stargate Resistance a pokud se bude hra dobře prodávat, v Cheyenne Mountain Entertainment získají potřebné finance, aby mohli ve vývoji Stargate World v klidu pokračovat.

Na první obrázky ze Stargate Resistance se můžete podívat na oficiálním webu hry. Hra by měla vyjít pro PC překvapivě už v prvním čtvrtletí příštího roku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Stargate Resistance

PC

Related topics
PC
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments