Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nové informace o F.E.A.R. 3

Variace na AI Directora a psychické síly.

Z oficiálního oznámení už víme, že v co-opu půjde hrát za oba syny Almy - Point Mana a Fettela. Díky webu Rely on Horror teď máme nové informace: oba budou moci pracovat bok po boku, jako bratr vedle bratra. Mezi sebou se ale nemají příliš rádi a každý využívá jiné způsoby boje. Zatímco Point Man je spíše dobrák, Fettel je mnohem temnější. V kooperativním módu si tak budou moci oba pomáhat anebo se rozdělit a jít si každý vlastní cestou.

Fettel bude mít k dispozici několik zajímavých psychických sil. Výbojem energie bude moci omráčit nepřátele, nebo také může ovládnout jakéhokoliv nepřítele ve hře. Jakmile takto nepřítele ovládne, může využívat jeho schopností a začít zabíjet jeho kamarády nebo se nenápadně schovat do davu.

Hra za Point Mana bude naopak více přímočará a k dispozici budou převážně střelné zbraně. Chybět nebude ani propracovaný krycí systém, který ve spoustě chvil přijde vhod.

Ve hře by taky měl být nějaký systém na principu AI Directora známého z Left 4 Dead. Hra by měla sledovat jak si hráč vede a podle toho upravovat za pochodu obtížnost a další prvky hratelnosti.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

F.E.A.R. 3

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments