Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nové informace o LostWinds 2

Pokračování nejlepší hry na Wii.

LostWinds je považována za jednu z nejlepších her, které se objevily na konzoli Wii. Ale byla dost krátká. Ovšem už v epilogu na jejím konci bylo napsáno "pokračování příště". Frontier Developments, její vývojáři, hned po vydání začali pracovat na dvojce a už jsou o ní známy první informace.

Zatím není jisté kdy přesně by mělo LostWinds: Winter of the Melodias, jak se bude pokračování jmenovat, vyjít na WiiWare, ale alespoň pár základních informací už je jasných. Příběh bude přímo navazovat na první hru, opět se jako Toku spolu s pomocníkem, větrem Enrilem, budete snažit zachránit svou matku ze spárů zlého Balasara.

Ovladačem Wii Remote budete opět ovládat vítr a s pomocí něj tak pomáhat chlapci Toku – třeba tak, že když vyskočíte, s pomocí větru jeho skok prodloužíte. Mluví se o novince, že poprvé budete moci libovolně přepínat mezi zimou a létem, čímž například rozmrazíte rybníky, ve kterých najdete tajné předměty. Vítr bude mít také novou schopnost cyklonu, s nímž prý rozdrtíte nepřátele jedna báseň. Dokonce s cyklonem provrtáte i skály, což vám pomůže v dalším postupu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

LostWinds

Android, iOS, Nintendo Wii, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments