If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Novinky z tiskové konference EA

Darkspore, The Sims 3: Late Night a další.

EA na dnešní konferenci Summer Showcase ve svém sídle představili několik novinek k již oznámeným hrám. Výběr toho nejzajímavějšího vám přinášíme zde:

The Sims 3

Jako první byli na řadě Simíci a jejich první vstup na současné konzole. Konzolová verze The Sims 3 nebude nijak ořezaná nebo zmenšená PC verze, ale plnohodnotná The Sims hra s kompletním cyklem života.

Představen byl i datadisk pro PC verzi The Sims 3 s názvem Late Night, který vyjde letos v září. Late Night se bude točit kolem noční zábavy – pití, kluby, bary, diskotéky, randění a podobné kratochvíle moderního života.

Trailer z datadisku

Darkspore

Dříve spekulovaný projekt byl dnes oficiálně oznámen. Darkspore by se dalo jednoduše popsat jako Diablo na Spore enginu. A tím také z velké části bude – jedná se o akční RPG pro PC, které si pouze vypůjčuje některé nápady ze Spore. Darkspore není datadisk nebo nějaký doplněk ke Spore, je to celá velká samostatná hra založena na univerzu Spore. Ve hře bude spousta lootu, vylepšení postavy, spousta hrdinů, zbraní a chybět nebude ani hraní po síti. Zaujalo vás to?

Dead Space: Ignition

Stahovatelný prequel k nadcházejícímu Dead Space 2 se čtyřmi různými cestami a čtyřmi různými konci. Hra bude primárně založena na třech minihrách – Hardware Crack, System Override a Trace Route. Ukázána byla zatím pouze Trace Route, což byla „závodní“ mini hříčka, kdy musíte dopravit tečku skrze pohybující se 2D bludiště a překážky do cíle dřív, než se to podaří AI. Dead Space: Ignition vyjde na XBLA a PSN.

Shank

V případě této stylizované stahovatelné řezničiny jsme se dočkali oznámení data vydání, které bude 24. srpna tohoto roku na PSN. Na XBLA vyjde Shank o den později, 25. srpna. Hra bude stát 15 dolarů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Darkspore

PC

Dead Space Ignition

PS3, Xbox 360

See 2 more

Shank

PS3, Xbox 360, PC

The Sims 3

iOS, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, Nintendo 3DS, Nintendo DS

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments