If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

O uživatelský obsah do Skyrimu je značný zájem

Dva miliony modifikací za tři dny.

Bethesda tento týden oznámia, že balíček nástrojů Creation Kit pro Skyrim se těší značné popularitě. Tento bezplatný nástroj lidem umožňuje tvořit svůj vlastní obsah do hry. Hráči následně tento obsah nahrávají, stahují a instalují prostřednictvím služby Skyrim Workshop na Steamu.

V průběhu tří dnů od vydání nástroje Creation Kit si hráči přes Skyrim Workshop stáhli více než 2 miliony modů. Herní komunita do poloviny února vyprodukovala přes 2500 modifikací, z nichž všechny jsou k dispozici zdarma.

"Skyrim se díky dosaženým celosvětovým tržbám zařadil mezi nejúspěšnější tituly herního průmyslu a z hlediska výnosů byl Skyrim druhou nejprodávanější hrou roku 2011. Poptávka zatím nejeví žádné známky toho, že by měla klesat. I letos zůstávají prodeje nadále vysoké, čemuž napomáhá neustávající digitální stahování a masivní dodávky kusů do kamenných prodejen. Na severoamerickém kontinentu PC verze Skyrimu v měsíci jeho vydání prodejně předčila všechny ostatní PC hry v poměru větším než tři ku jedné," vypíchl výrobce v tiskové zprávě.

Ukázka editačních nástrojů a rozhraní pro instalaci modifikací do Skyrimu

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Elder Scrolls V: Skyrim

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments