Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Obhajoba ceny Modern Warfare 2 DLC

V Infinity Ward prý dusno není.

Nestává se často, aby vývojáři hry museli veřejně vystoupit s obhajobou ceny svého produktu. Ale Rob Bowling z Infinity Ward k tomu byl v případě nadcházejícího Stimulus Packu pro Modern Warfare 2 vyloženě donucen. Čím dál více lidí si totiž stěžuje, že tento přídavek je předražený.

"Nepochybuji o tom, že kdo si tenhle balíček map stáhne, dostane za své peníze adekvátní obsah," řekl Bowling. "Ta investice bude stát za to." To prý proto, že kdo hraje Modern Warfare 2 každý den, otevřou se mu s novými mapami netušené možnosti a mnohem více způsobů, jak hrát.

Nic to však nemění na faktu, že za cenu 1200 Microsoft Points neboli 15 eur, aneb okolo 400 Kč, se dá získat menší plná hra (např. podobný Battlefield 1943) a nikoliv pětice přídavných multiplayerových map, z nichž dvě jsou navíc pouhé předělávky. Na druhou stranu, Modern Warfare 2 je nejpopulárnější multiplayerová hra posledních let a vyšší cenu si proto může dovolit.

Balíček Stimulus Pack bude nejprve na Xbox Live ke stažení v úterý 30. března, zatímco na PC a PlayStation Network se objeví až o třicet dní později. Včera tu z něj byl trailer.

Bowling také v rozhovoru s GamesRadarem řekl, že studio Infinity Ward přes nedávné vynucené odchody svých šéfů pracuje "s vysokou morálkou". A to prý právě proto, že už se nemohou dočkat, až tyto přídavky pustí do světa. Jestli tomu budete věřit, záleží jen na vás.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments