Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Objeveno nové DLC do Mass Effect 2

Připraví půdu pro třetí díl?

Patch na PlayStation 3 verzi Mass Effect 2 odhalil připravované DLC s názvem Arrival. Společně s tím byly k vidění i trofeje, které toto DLC nabídne. Ty jsou celkem tři a to The Ultimate Sacrifice, které dostanete, když Arrival projdete. Další dvě jsou (spojler) Last Stand, kdy musíte přežít všech pět vln nepřátel v bitvě o Object Rho a poslední je Covert Action. Tu dostanete za (spojler) osvobození Dr. Amandy Kenson bez přilákání nepřátelské pozornosti, jak reportuje uživatel ColonelColon na NeoGAFu.

Dr. Amanda Kenson se také nedávno objevila v síti Cerberus Network, kde byla popisována její studie o testování a porovnávání výsledků prachu a masových polí. Výsledky její práce pak naznačily, že by mohla existovat rasa starší, než samotní Protheané. Bude tato pradávná rasa středobodem Arrival? Nebo se jí dočkáme až v Mass Effect 3?

Obecné přesvědčení hráčů je takové, že Arrival připraví půdu pro dějové události Mass Effect 3 a také vysvětlí či naznačí, jak se Reapeři dostali na Zemi. Kolují také spekulace, že by se v DLC nemuselo hrát nutně za Sheparda, ale za úplně jinou postavu.

BioWare DLC zatím oficiálně nekomentovali. Na obrázky, které dokazují existenci Arrival, se můžete podívat zde:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments